Aplicacions

texto

Aplicació per a facilitar la comunicació i el seguiment de l'alimentació escolar dels fills

L'aplicació mòbil per a pares d'alumnes permet accedir a informació actualitzada sobre el menú escolar, així com realitzar reserves d'esmorzars i notificar les assistències o inassistències dels estudiants. A més, l'aplicació permet conéixer el menú de dieta específic per a estudiants amb condicions mèdiques o restriccions alimentàries, la qual cosa ajuda als pares a assegurar-se que els seus fills estiguen menjant bé. La informació en temps real proporcionada per l'aplicació seria una eina valuosa per als pares i el personal escolar per a assegurar-se que els estudiants estiguen rebent una nutrició adequada i mantindre una comunicació fluida entre els pares i l'escola.

Veure DEMO
texto

Compra bons d'esmorzar escolar amb la nostra app

L'aplicació permet comprar bons per a reservar els esmorzars dels xiquets en el col·legi de manera senzilla. Els usuaris poden seleccionar els dies en què desitgen que s'entregue l'esmorzar en un calendari, i després comprar un bo per a cobrir aqueixos dies. L'aplicació també permet als usuaris cancel·lar o modificar les comandes d'esmorzar, així com rebre notificacions sobre l'estat de les comandes. A més, els pares poden veure els menús de l'esmorzar i triar opcions per a dietes especials si és necessari. L'aplicació proporciona una forma convenient perquè els pares gestionen i planifiquen els esmorzars dels seus fills a l'escola.

Veure DEMO
"

La tecnologia fa possible el que abans era impossible. El disseny fa que siga real.
Michael Gagliano

"
texto

Literatura pròpia

Ens enorgulleix oferir no sols una àmplia varietat d'opcions divertides i educatives per als xiquets, sinó també iniciatives sostenibles i responsables. Com a part de la nostra missió, hem desenvolupat activitats que fomenten la consciència ambiental i la responsabilitat social, com a tallers de reciclatge i horts escolars.

Veure literatura pròpia