COMESCO Sobre l'empresa

Mes de 30 any d'experiencia

Contacte
texto

Experiència en el sector de la restauració col·lectiva i menjadors escolars.

Des de fa més de 30 anys, ens hem especialitzat en la preparació de menús saludables i equilibrats per a menjadors escolars i empreses de restauració col·lectiva. Gràcies a aquesta experiència, hem pogut millorar la nostra tècnica i coneixements en nutrició, la qual cosa ens permet oferir serveis d'alta qualitat i adaptats a les necessitats dels nostres clients.

texto

Compromís amb la qualitat i l'excel·lència en l'atenció al client.

En COMESCO, treballem amb un equip altament capacitat i compromés amb els nostres estàndards de qualitat i atenció al client. Des del principi fins al final, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, sense comprometre l'excel·lència i la implicació de tot el nostre equip. Ens esforcem per mantindre un tracte especialitzat i continu per a complir amb el nostre compromís social d'oferir una alimentació sana i equilibrada.

texto

Política d'alimentació saludable i equilibrada, amb enfocament en productes de qualitat, ecològics o locals.

Els nostres menús es caracteritzen per ser saludables i equilibrats, i s'elaboren amb matèries primeres de qualitat, productes ecològics o de proximitat. Per a garantir una alimentació adequada, comptem col·laboradors experts en *nuetrición i dietètica, que supervisa i elabora els menús en funció de les necessitats nutricionals dels nostres clients. A més, prestem especial atenció a les al·lèrgies i a les necessitats alimentàries específiques de cada comensal.

texto

Personal altament qualificat, incloent-hi la col·laboració de nutricionistes, dietistes i especialistes en al·lèrgies alimentàries.

En la nostra empresa de restauració col·lectiva, comptem amb un equip de professionals altament qualificats, i *colaborarmos amb nutricionistes, dietistes i especialistes en al·lèrgies alimentàries. Aquests experts treballen de manera coordinada amb el nostre personal de cuina per a elaborar menús saludables i equilibrats, adaptats a les necessitats nutricionals i alimentàries de cada client. A més, estan sempre disponibles per a resoldre qualsevol dubte o consulta relacionada amb l'alimentació.

texto

Flexibilitat i adaptabilitat a les necessitats específiques de cada client.

En COMESCO, entenem que cada client té necessitats i requeriments específics. Per això, ens adaptem de manera flexible a cadascun d'ells, oferint solucions personalitzades i ajustades a les seues necessitats. Ja siga en termes de menús, horaris o qualsevol altre aspecte relacionat amb el servei de restauració col·lectiva, treballem de manera conjunta amb el client per a aconseguir els millors resultats.

texto

Compromís social amb l'alimentació saludable i equilibrada en l'àmbit escolar i col·lectiu.

En la nostra empresa, creiem fermament en la importància de l'alimentació saludable i equilibrada, especialment en l'àmbit escolar i col·lectiu. Per això, ens comprometem a oferir sempre menús elaborats amb ingredients de qualitat, productes frescos i de proximitat, i supervisats pels nostres experts en nutrició. Així mateix, treballem de manera activa per a fomentar hàbits alimentaris saludables entre els nostres clients, oferint informació i formació en aquest àmbit. Amb aquest compromís social, contribuïm a millorar la qualitat de vida de la societat i a fomentar un futur més saludable.